Kledingreparatie

Repareren van kleding

Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Lederen kleding

Kledingreparatie Zandvoort beschikt over speciale machines voor, en heeft veel ervaring met, het repareren en vermaken van lederen kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

Overig woningtextiel

De woningtextiel bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubelovertrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.

Stomen

U kunt uw kleding ook bij Kledingreparatie Zandvoort aanbieden om te laten stomen.Foto’s

Kledingreparatie Zandvoort biedt reparatie en vermakingen voor particulieren, bedrijven, man en vrouw. Kleine reparaties aan kleding worden verricht terwijl u wacht.

  • Professionele dienstverlening
  • Kledingreparatie
  • Kledingverandering
  • Maatadvies