Gordijnen

Vitrage

Alle modellen maken is mogelijk o.a. platte, enkel, vlinder, dubbel plooi. Zo nodig kan lood gestikt worden met hiervoor bestemde machine + blindzoom.

Over gordijnen modellen

Enkele plooi, dubbele plooi, vlinder plooi, met ring, met voering, met verduitst voering, met lussen. Gordijn en vitrage banden van hoog kwalitatief.

Vouw gordijnen

Op maat gemaakt met de nieuwste systeem (kettingsysteem) Met of zonder voering word uw vouwgordijn zorgvuldig gemaakt.

Jaloezieën

Houten jaloezieën op maat tegen scherpe prijzen vind je bij ons! Houten jaloezieën zorgen door de natuurlijke uitstraling voor sfeer in iedere ruimte. Een houten jaloezie is toe te passen in zowel een landelijk als modern interieur. Naast de prachtige uitstraling zijn houten jaloezieën ook multifunctioneel. Ook hebben wij aluminium Jaloezieën.

Duo Rolgordijnen

Een duo rolgordijn, ook wel bekend als rol jaloezie, heeft twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Deze dubbele stoflagen maken duo rolgordijnen multifunctioneel en bruikbaar in vrijwel iedere ruimte. Een duo rolgordijn is de absolute trend van dit moment.Met een duo rolgordijn kun je zowel de inkijk als de lichtinval eenvoudig met de kettingbediening regelen. Openheid of privacy, licht of juist donker, het kan allemaal.

Maatadvies

Voor het maken van perfect passende gordijnen, vitrages en vouwgordijnen is het belangrijk dat u de juiste maten opgeeft. Wij kunnen ook komen opmeten bij u thuis.Foto’s

U kunt vrijblijvend, op elk gewenst moment, per e-mail of telefonisch advies vragen.

  • Professionele dienstverlening
  • Vitrage
  • Modellen
  • Vouw gordijn